top of page

Over Ons

De specialist in recruitment content.

In een competitieve arbeidsmarkt is het essentieel om uw unieke bedrijfscultuur te belichten. Cliffless vermengt expertise in recruitment video's en employer branding met marktkennis om u als topwerkgever te profileren.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de impact die onze unieke benadering van storytelling en marktinzicht op uw talent werving kan hebben?

Vrouw in een studio

 

Expertise in visuele storytelling voor werkgevers

Onze benadering is gebaseerd op visuele storytelling die resonantie vindt bij uw doelgroep. We
vertellen niet alleen uw verhaal; we brengen de essentie van uw bedrijf tot leven. Dit doen we door nauw samen te werken met onze cliënten, hun visie en bedrijfswaarden te begrijpen en deze te vertalen naar boeiende, authentieke video content.

IMG-20200830-WA0007.jpg
Voedsel in dozen

Innovatie en creativiteit in

recruitment video's en campagnes

Ons team van getalenteerde videomakers en marketeers is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om recruitment campagnes en video's te creëren die niet alleen informatief zijn, maar inspireren en motiveren om actie te ondernemen.


Of het nu gaat om het vastleggen van de dagelijkse dynamiek binnen een bedrijf, het uitlichten van werknemers testimonials, of het creëren van scenario's die de

bedrijfscultuur weerspiegelen, wij zorgen ervoor dat al onze content uniek is en spreekt tot de juiste kandidaten.

Lente-uitjes voor garnering

Geïntegreerde employer branding strategieën

Naast het produceren van hoogwaardige recruitment video's, bieden we ook volledige ondersteuning in employer branding. Dit betekent dat we helpen bij het ontwikkelen van een merkstrategie die uw positie als aantrekkelijke werkgever versterkt, zowel online als offline. Door het combineren van visuele content met effectieve marketingtechnieken, zorgen we ervoor dat uw boodschap de juiste talenten bereikt.

Vrouw in een studio
Voedsel in dozen

Waarom kiezen voor Cliffless?

Kiezen voor Cliffless betekent kiezen voor een partner die toegewijd is aan het creëren van authentieke en impactvolle recruitment ervaringen. We zijn trots op onze track record van tevreden klanten en succesvolle campagnes. Bent u klaar om uw recruitment naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op en laat ons uw verhaal vertellen op een manier die resoneert.

Duna_BTS_Feb2020_ShotByMeesterwerk_35_ed
bottom of page