top of page

Music composing

" Muziek is letterlijk het kloppend hart
en de ziel van alle soorten content ."

Cliffless biedt aan om bijna elk denkbaar genre muziek te componeren. Met negen jaar ervaring in het creëren van bijna elk genre, zijn er nog weinig geheimen over voor mij. Voor een goede video is muziek een groot onderdeel van het verloop en een emotionele ondertoon.

Stock muziek is snel en goedkoop, maar is enorm beperkt in alle mogelijkheden vergeleken met op maat gemaakte muziek. Het kan worden veranderd in progressie, tempo, toon en fasen volgens montage, sound design wat een hele laag van creatieve mogelijkheden opent. Ook zorgt het voor een bepaalde originaliteit, die uw project meer waarde geeft.


Wat kost op maat gemaakte muziek?


Natuurlijk, dat hangt af van het verzoek. Maar aangezien Cliffless letterlijk een one-man-band is, zullen de werkelijke kosten van het gewenste product u wellicht verbazen. Door de ervaring van de afgelopen jaren om met veel bureaus te werken, is de workflow verbeterd tot een snelle en doordachte service.

Wilt u weten wat het gaat kosten om een muziek te laten maken voor uw project?

Vraag gerust een offerte aan.


Het proces van het bestellen van muziek voor uw project

Wanneer ik met klanten werk, hebben ze meestal een algemeen idee van wat ze zouden willen in termen van stijl, energie of genre etc. Als ik gebeld word, bekijk ik het script/idee en kijk ik wat ik denk dat het beste zou werken. Soms werkt het het beste om meerdere referenties te sturen, die ik dan zal analyseren en vervolgens ons eigen concept zal creëren met deze elementen in het achterhoofd. Daarna zal de feedback ons steeds dichter naar het gewenste resultaat brengen.

De volgorde van montage en muziek hangt af van de wens. Meestal willen klanten een track hebben voordat ze aan de montage beginnen. In dat geval werk ik op basis van een rough edit met specifieke fases door de editor. Waarna de editor de ruwe bewerking kan perfectioneren op de geleverde finale van de muziek.

 

StockSnap_B058618EEE_DARK.png

Prime example;

Prime example; Costa rica to Panama

Costa rica to Panama is a great example of the music composer work i can deliver. For this video I composed the music and did the sound design as well. It's a good example because this video has a number of different phases, in whic i made different styles of music with the same chord scheme.

Activities Cliffless:

Music composing | Sound design | Mixing

bottom of page