top of page

Video editing

" Wij zijn sterk in het vinden van een goede combinatie van atmosfeer en inhoud. "

Cliffless biedt ook puur video editing diensten aan. Een creatieve benadering vanuit een doelstellend oogpunt is bij ons standaard waarde.

Waarom kiezen voor Cliffless?

Na negen jaar fictie en non-fictie te hebben gemonteerd, zie ik monteren niet meer als een manier om beelden in elkaar te zetten. Monteren is bijna als muziek maken. Het gaat om de juiste mix van ritme, symboliek, context en esthetiek. Ervoor zorgen dat wat de kijker ziet en hoort, ook is wat hij zal voelen. De premisse van de inhoud doorbreken met creatieve manieren om de context op nieuwe, verrassende manieren te onthullen. Vaak op een symbolische manier, of soms juist heel letterlijk. Mijn werk is gedaan als de kijken niet voelt dat hij kijkt naar een video, maar getuigen is van een verhaal.

Een van de sterke punten van Cliffless is dat het gespecialiseerd is in beeld en ook audio. Daarom combineren de meeste opdrachtgevers editing met sound-design en soms ook muziekcompositie. Dit geeft volledige controle over de verhaallijn en emotie van de content die we creëren, maar er zijn nog veel meer redenen waarom dit goed werkt.

StockSnap_B058618EEE_DARK.png

Een voorbeeld

Een voorbeeld; Aftermovie - House of Vineyard Ball

Hoewel dit project niet veel context biedt is het een goed voorbeeld van mijn montage in termen van beweging, beweging en fasen. Voor meer contextuele voorbeelden van mijn werk: kijk bij meer werk.

Activities Cliffless:

Editing | Directing | Credit designs

bottom of page