top of page

Regie services

" Communicatie is alles. "

IMG-20200831-WA0039.jpg
IMG-20200831-WA0028.jpg

Als regisseur is Dion van Velzen in te zetten op vele vormen van video-producties. Zijn specialiteit is het creëren van een sfeer, die de identiteit van uw bedrijf of boodschap het best overbrengt.

Waarom kiezen voor Cliffless?

Met veel ervaring in het regisseren van commercials, korte films en muziekvideo's, weet Dion wat er nodig is en wie we nodig hebben om het concept van concept naar fysieke realiteit te krijgen.

 

Afhankelijk van het budget zal het mijn taak zijn om het budget zo slim mogelijk in te zetten om er iets moois van te maken.

Wat Dion het meest drijft, is om in verhalen te duiken en de meest efficiënte, onthoudbare manier te vinden. En dit in een concreet videoformaat te gieten. Hij ziet het als een filosofisch proces wat de rode draad vormt voor alle keuzes die in het proces gemaakt moeten worden. Elk product moet in zijn eigen materie, op zijn eigen manier behandeld worden om de boodschap goed over te brengen. Met de juiste context in de meest effectieve vorm.

Het proces; concept tot inhoud

Afhankelijk van of het fictie, non-fictie, een promotionele of branding video is, duik ik in het "waarom" van het product. Elk product moet een verhaal vertellen, en ik moet ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt verteld. Dus, als ik de essentie van het product dat we maken heb gevonden, zal het productieproces beginnen. Hieronder zie je een eenvoudig overzicht van de basisactiviteiten die ik zal uitvoeren om een stuk content af te leveren.

PHASES_DIRECTOR_OVERVIEW_CWS-WHITE-CTHRU
StockSnap_B058618EEE_DARK.png

Goed voorbeeld;

Cubiqle - Duna (Music driven short)

Duna is een goed voorbeeld van een volledig gerealiseerde en geregisseerde film van Dion van Velzen (Cliffless) Het is nogal een experimenteel stuk, maar het laat zien wat er kan gebeuren als je muziek, geluidsontwerp en een visuele visie samenvoegt.

bottom of page